Lipo erbe® FORTE prehransko dopolnilo

9,90 

Lipoerbe FORTE prehransko dopolnilo, zeliščne tablete vsebujejo zeliščni kompleks sestavin, ki se tradicionalno uporabljajo za pravilno delovanje črevesja. Prehodno zaprtje je pogost pojav med dieto, potovanjem, spremembo okolja ali izpostavljenostjo stresu. Takšno zaprtje je običajno neškodljivo, zlasti če se ne ponovi.
Vloga prebavnega sistema je razgradnja hrane in absorpcija hranil. Minerali in voda se absorbirajo v debelem črevesu, blato pa nastane z bakterijsko fermentacijo. Običajno mine 24 ur ali več od jedi do defekacije.

Uporaba Lipoerbe FORTE prehranskega dopolnila ne povzroča odvisnosti, ne draži sluznice želodca in črevesja, ne poveča izločanja črevesne sluzi in ne povzroča širjenja krvnih žil v debelem črevesu.

985 na zalogi

Opis

Lipo erbe® FORTE prehransko dopolnilo

Sestavine

Količina

RDA %

Rabarbara (Rheum officinale Baill rhizoma)

100 mg

0%

Sena (Cassia angustifolia Vahl. folium) 

80 mg

0%

Krhlika (Rhamnus frangula L. cortex)

80 mg

0%

Koromač (Foeniculum Vulgare Miller fructus)

20 mg

0%

Cimet (Cinnamomum zeylanicum Blume. cortex)

20 mg

0%

Čemu je namenjen Lipoerbe FORTE?
Zeliščne tablete Lipoerbe FORTE vsebujejo zeliščni kompleks sestavin, ki se tradicionalno uporabljajo za pravilno delovanje črevesja. 

Zaprtje je stanje, ko ni spontanega odvajanja blata. Gre za izraz, ki vključuje redko odvajanje blata, občutek nepopolne izpraznjenosti črevesja ter napenjanje in pritisk med odvajanjem. Redno odvajanje blata je prijetno, brez neželenih krčev ali nenadnih odvajalnih učinkov.

Način shranjevanja in uporabe Lipoerbe FORTE
Hraniti na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote in neposredne svetlobe. Minimalni rok skladiščenja se nanaša na izdelek v nepoškodovani in pravilno skladiščeni embalaži, izdelka ne smete uporabiti po datumu, ki je naveden na embalaži. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od 3 let.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. V primeru nosečnosti in dojenja, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte dlje časa brez posveta z zdravnikom. 

Način uporabe: 1 do 2 tablete na dan, najbolje zvečer s požirkom vode.

Odmerjanje zdravila Lipoerba FORTE pri liposukcijski dieti?
1-2 tableti po večerji z 2 dl vode, razen če svetovalec za liposukcijsko dieto ni svetoval drugače.
Največji dnevni odmerek je 2 tablete.

Kdo ne sme jemati zdravila Lipoerbe FORTE?
Uporaba Lipoerbe FORTE ne povzroča odvisnosti, ne draži sluznice želodca in črevesja, ne poveča izločanja črevesne sluzi in ne povzroča širjenja krvnih žil v debelem črevesu. Ne uporabljajte v primerih črevesne obstrukcije, stenoze, atonije, vnetne bolezni debelega črevesa, ulceroznega kolitisa, vnetja slepiča, bolečine v trebuhu neznanega vzroka in hude dehidracije z elektrolitskimi motnjami (izguba kalija). Nosečnice in doječe matere ne smejo jemati brez posveta z zdravnikom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lipo erbe® FORTE prehransko dopolnilo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…