Program LipoDIETA® LIGHT

99,00 

Trajanje: 21 dni
Pričakovani rezultat:
Izguba teže 4-6% ali 3-5kg
Vključeno:
 Prehranjevalni načrt z dvema obrokoma + pripomočki
Namenjeno: Ljudem za manj intenzivno hujšanje
Prednost: Večja izbira živil
21-dnevna Noninvasive Liposuction je namenjena osebam, ki želijo manj radikalen pristop k hujšanju z bistveno manj omejitvami v primerjavi s 14-dnevno terapijo.

Šifra: LD002 Kategorija:

Opis

Protokol hujšanja Noninvasive Liposuction® je klinično testirana metoda hujšanja, katere varnost in učinkovitost sta znanstveno potrjeni.

21-dnevni program Noninvasive Liposuction LIGHT je namenjen osebam, ki želijo manj radikalen pristop k hujšanju z bistveno manj omejitvami (v primerjavi s 14-dnevnim tretmajem). Če ste pripravljeni preskočiti kosilo in imeti hranljiv zajtrk in večerjo, potem je to idealen protokol za vas. V središču protokola je pripomoček za hujšanje Lipo*, ki ga jemljete enkrat na dan v času kosila, da zagotovite sitost in zaženete presnovne mehanizme, ki vas bodo pripeljali do rezultatov. Abstinenco od zajtrka do večerje Lipo podpira s kompleksom aminokislin, vitaminov, mineralov in rastlinskih vlaknin (glukomanan), ki nasitijo in ob kaloričnih omejitvah prispevajo k zmanjšanju telesne teže.

Dnevni kalorični vnos se giblje od 1.000-1.200 kcal/dan, od tega je razmerje med makrohranili v korist zdravih maščob in kakovostnih beljakovin. Vnos beljakovin ne presega 95 g beljakovin na dan, kar zadosti minimalnim potrebam telesa.

Več kot 60 % volumna obroka predstavlja zelenjava, sadje pa ni dovoljeno.

21-dnevni program *Noninvasive Liposuction LIGHT je protokol hujšanja izven tradicionalne dietetike in se uvršča med dietoterapevtske programe za nadzor telesne teže. Farmakološki pristop ne vključuje nujno zdravljenja z medicinskimi pripomočki, pri Noninvasive Liposuction so biološko funkcionalne sestavine popolnoma naravne, uporabljajo pa se v obliki prehranskih vlaknin in aminokislin mlečnega izvora, ki se dajejo enteralno brez nazogastrične sonde.

 

Dodatne informacije

Šta uključuje paket:

Priizvode Lipo apha i Lipo beta, upustvo za upotrebu, plan prehrane, dnevnik dijete, smjernice za pravilnu i uravnoteženu prehranu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Program LipoDIETA® LIGHT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…