Program LipoDIETA® SPECIAL

299,00 

Opozorilo:Zelo nizkokalorična dieta pod nadzorom zdravnika ali farmacevta!
Trajanje: 10 dni
Pričakovani rezultat:
Izguba teže 7-10 % ali 7-10 kg
Vključeno:
Natančno načrtovan protokol + Lipo pomožna sredstva
Namenjeno: Za ljudi, ki si želijo intenzivnega hujšanja
Prednost: Boljši rezultati v krajšem času
Noninvasive Liposuction tretma od 10 dnije namenjen ljudem, ki želijo izjemno radikalen pristop k hujšanju z bistvenimi omejitvami v primerjavi z drugimi programi Noninvasive liposuction.

Na voljo po naročilu

Šifra: LD004 Kategorija:

Opis

Protokol hujšanja Noninvasive Liposuction® je klinično testirana metoda hujšanja, katere varnost in učinkovitost sta znanstveno potrjeni.

Noninvasive Liposuction SPECIAL 10-dnevni tretma je namenjena osebam, ki želijo izjemno radikalen pristop k hujšanju z bistvenimi omejitvami izven tradicionalne dietetike. Če ste pripravljeni svojo vsakodnevno prehrano popolnoma nadomestiti z dodatki (total diet replacements for weight control) za 10 dni, potem lahko zdravnik ali farmacevt oceni, ali je to idealen protokol za vas. Ta protokol je bil zasnovan v skladu s smernicami in priporočili EFSA za minimalne energijske in prehranske potrebe telesa pri dietah za nadzor telesne teže (EFSA Journal 2015;13(1):3957), središče protokola pa je pripomoček za hujšanje Lipo*, ki ga uživate 4- do 6-krat na dan čez dan, da zagotovite sitost in zaženete presnovne mehanizme, ki vas bodo pripeljali do rezultatov. Celodnevno abstinenco pokriva Lipo s kompleksom aminokislin, vitaminov, mineralov in rastlinskih vlaken (glukomanan), ki nasitijo in ob kaloričnih omejitvah prispevajo k zmanjšanju telesne teže.

Protokol poteka v 2 fazah:

  1. Noninvasive Liposuction SPECIAL 10 dni – 4-6 x Lipo z ustrezno dopolnitvijo in strokovnim nadzorom
  2. Faza stabilizacije 21 dni- 2-3 redni in uravnoteženi obroki v sredozemskem stilu

V prvi fazi se dnevni vnos kalorij giblje od 600-700 kcal/dan.

*Noninvasive Liposuction SPECIAL tretma od 10 dni je shujševalni protokol izven tradicionalne dietetike in ga uvrščamo med dietoterapevtske programe za uravnavanje telesne teže. Farmakološki pristop ne vključuje nujno zdravljenja z medicinskimi pripomočki, v primeru Noninvasive Liposuction so biološko funkcionalne sestavine povsem naravne, uporabljamo pa jih v obliki prehranskih vlaknin in amninokislin mlečnega izvora, ki jih apliciramo enteralno brez nazogastrične sonde.

 

Dodatne informacije

Teža 8 kg
Dimenzije 100 × 120 × 75 cm
Konzultacije na daljinu

Telefonske konzultacije 10 min

Osobne konzultacije

Zakazivanje termina 30 min

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Program LipoDIETA® SPECIAL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…