Program LipoDIETA® STANDARD

(1 mnenje stranke)

196,00 

Trajanje: 14 dni (+14 dni stabilizacije in detoks 1-3 dni) 
Pričakovani rezultat:
Izguba teže 7-10 % ali 6-10 kg
Vključeno:
Natančno načrtovan protokol + Lipo pomožna sredstva
Namenjeno: Za ljudi, ki si želijo intenzivnega hujšanja
Prednost: Boljši rezultati v krajšem času
14-dnevni Noninvasive Liposuction program je namenjen ljudem, ki želijo radikalen pristop k hujšanju z bistvenimi omejitvami v primerjavi s tradicionalno dietetiko.

Šifra: LD001 Kategorija: Oznaka:

Opis

Protokol hujšanja Noninvasive Liposuction® je klinično testirana metoda hujšanja, katere varnost in učinkovitost sta znanstveno potrjeni.

Noninvasive Liposuction STANDARD 14 dnevni program je namenjen osebam, ki želijo radikalen pristop k hujšanju z bistvenimi omejitvami izven tradicionalne dietetike. Če ste pripravljeni preskočiti dnevne obroke in imeti prehransko kakovostno večerjo, potem je to idealen protokol za vas. V središču protokola je pripomoček za hujšanje Lipo*, ki ga jemljete trikrat na dan čez dan, da zagotovite sitost in zaženete presnovne mehanizme, ki vas bodo pripeljali do rezultatov. Celodnevno abstinenco do večerje Lipo podpira s kompleksom aminokislin, vitaminov, mineralov in rastlinskih vlaknin (glukomanan), ki nasitijo in ob kaloričnih omejitvah prispevajo k zmanjšanju telesne teže.

Protokol poteka v 3 fazah:

  1. Noninvasive Liposuction 14 dni – 3 x Lipo + večerja v sredozemskem stilu
  2. DetoX 1-3 dni – sadje in zelenjava 3 x dnevno
  3. Faza stabilizacije 14 dni – 3 redni in uravnoteženi obroki v sredozemskem stilu

V prvi fazi se dnevni vnos kalorij giblje od 900-1.100 kcal/dan, od tega je razmerje med makrohranili v korist zdravih maščob in kakovostnih beljakovin. Vnos beljakovin ne presega 85 g beljakovin na dan, kar zadostuje minimalnim potrebam telesa. Več kot 60 % volumna obroka predstavlja zelenjava, sadje pa ni dovoljeno.

14-dnevni *Noninvasive Liposuction STANDARD je program hujšanja izven tradicionalne dietetike in se uvršča med dietoterapevtske programe za nadzor telesne teže. Farmakološki pristop ne vključuje nujno zdravljenja z medicinskimi pripomočki, pri Noninvasive Liposuction so biološko funkcionalne sestavine popolnoma naravne, uporabljajo pa se v obliki prehranskih vlaknin in aminokislin mlečnega izvora, ki se dajejo enteralno brez nazogastrične sonde.

1 mnenje za Program LipoDIETA® STANDARD

  1. Danijela Mitrović

    test

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…