Program LipoDIETA® START

98,00 

Trajanje: 7 dni (+7 dni stabilizacije in detoks 1 dan) 
Pričakovani rezultat:
Izguba teže 3-5 % ali 4-6 kg
Vključeno:
Natančno načrtovan protokol + Lipo pomožna sredstva
Namenjeno: Za ljudi, ki si želijo intenzivnega hujšanja
Prednost: Boljši rezultati v krajšem času
7-dnevni Noninvasive Liposuction program je namenjen ljudem, ki si želijo, toda niso prepričani, ali lahko izvajajo protokol 14 dni, ali pa morajo izgubiti manjše število kilogramov.

Šifra: LD005 Kategorija:

Opis

Protokol hujšanja Noninvasive Liposuction® je klinično testirana metoda hujšanja, katere varnost in učinkovitost sta znanstveno potrjeni.

Noninvasive Liposuction START 7 dnevni program je namenjen ljudem, ki niso prepričani, ali zmorejo radikalen pristop k hujšanju z bistvenimi omejitvami izven tradicionalne dietetike, tako da je to praktično le polovica STANDARDNEGA 14-dnevnega programa. Idealen je tudi za tiste, ki želijo hitro izgubiti nekaj kilogramov.
Če ste pripravljeni preskočiti dnevne obroke in imeti prehransko kakovostno večerjo, potem je to idealen protokol za vas. V središču protokola je pripomoček za hujšanje Lipo*, ki ga jemljete trikrat na dan čez dan, da zagotovite sitost in zaženete presnovne mehanizme, ki vas bodo pripeljali do rezultatov. Celodnevno abstinenco do večerje Lipo podpira s kompleksom aminokislin, vitaminov, mineralov in rastlinskih vlaknin (glukomanan), ki nasitijo in ob kaloričnih omejitvah prispevajo k zmanjšanju telesne teže.

Protokol poteka v 3 fazah:

  1. Noninvasive Liposuction START 7 dni – 3 x Lipo + večerja v mediteranskem stilu
  2. DetoX 1 dan – sadje in zelenjava 3 x dnevno
  3. Faza stabilizacije 7 dni – 3. redni in uravnoteženi obroki v mediteranskem stilu

V prvi fazi se dnevni vnos kalorij giblje od 900-1.100 kcal/dan, od tega je razmerje med makrohranili v korist zdravih maščob in kakovostnih beljakovin. Vnos beljakovin ne presega 85 g beljakovin na dan, kar zadostuje minimalnim potrebam telesa. Več kot 60 % volumna obroka predstavlja zelenjava, sadje pa ni dovoljeno.

*Noninvasive Liposuction START 7-dnevni program je protokol hujšanja zunaj tradicionalne dietetike in je razvrščen kot program dietne terapije za nadzor telesne teže. Farmakološki pristop ne vključuje nujno zdravljenja z medicinskimi pripomočki, pri neinvazivni liposukciji so biološko funkcionalne sestavine popolnoma naravne, uporabljajo pa se v obliki prehranskih vlaknin in aminokislin mlečnega izvora, ki se dajejo enteralno brez nazogastrične sonde.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Program LipoDIETA® START”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…